www.knk-opleidingen.nl

De specialist in het geven van opleidingen en trainingen in de wereld van Documentherkenning!

 Identiteitsfraude

Identiteitsfraude is wanneer uw eigen identiteitsgegevens worden gebruikt door anderen om goederen, diensten of krediet te verwerven.

De verschillende soorten Identiteits en Betaalmiddelen zijn niet meer weg te denken uit onze moderne maatschappij en ze worden veelvuldig gebruikt om diverse identiteits en betaalhandelingen er mee uit te voeren.

In de meeste gevallen ontstaan er een combinatie tussen die gebruikte card en de persoonlijke identiteit. Het maatschappelijke leven wordt dusdanig beïnvloedt door het gebruik van die cards, dat zonder die handelingen ons bestaan verstoort kan worden. Als er een verstoring optreedt in het gebruik van die middelen in combinatie met uw eigen identiteit kunnen er vervelende, kleine en grote problemen ontstaan. Dit noemen we Identiteitsfraude.  

De cijfers in de maatschappij wijzen uit dat ruim 90% van de Nederlandse consumenten wel van identiteitsfraude heeft gehoord, maar ruim 40% denkt dat zij zelf daar niet van het slachtoffer zullen worden. Om u bewust te maken van het feit dat identiteitsfraude iedereen kan overkomen, is het dus belangrijk om te weten of u bijvoorbeeld tijdens uw dagelijkse werkzaamheden te maken heeft met een juiste identiteit, identiteitsbewijs, bankpas, creditcard, of zorgverzekeringspas.

KnK-Opleidingen biedt de mogelijkheid om u en uw medewerkers zodanig te trainen dat het herkennen van een mogelijk aangeboden gefraudeerde identiteit al bij de voordeur getraceerd kan worden. Info
Instagram